Panda Antivirus Pro 2015

Meer dan een eenvoudige virusscanner! De nieuwe Panda Antivirus Pro 2015 is de meest gebruiksvriendelijke en intuïtieve bescherming voor uw computer. Installeer het en vergeet virussen, spyware, rootkits, hackers en online fraude. Chat, deel foto's en video's, doe bankzaken en winkel online, lees uw lievelingsblogs of surf over het internet - zonder zorgen of onderbrekingen. Dankzij de Collective Intelligence-technologie is Panda Antivirus Pro 2015 veiliger, sneller en completer dan ooit tevoren.

 

De beste antivirus beveiliging tegen alle soorten bekende en onbekende bedreigingen. Panda Antivirus Pro 2015 betekent werkelijk 'installeren en vergeten' als het gaat om virussen en andere bedreigingen op uw computer. Het biedt essentiële virusbescherming voor uw pc.

 panda

PC-herstelsysteem Start in noodgevallen of ernstige situaties uw computer op in veilige modus en desinfecteer deze. Deel de functie met wie u maar wilt, en help anderen hun computer op te schonen.

Bescherm uw internetverkeer tegen online fraude Houd uw vertrouwelijke gegevens veilig. Panda Antivirus Pro 2015 beschermt u ook tegen online fraude, phishing en andere vormen van cybercriminaliteit.

 

Bescherm uw draadloze netwerken tegen hackers en indringers Panda Antivirus Pro 2015 beschermt met behulp van een firewall in twee richtingen, en daarbij hoort ook het beschermen van uw draadloze netwerk (wifi) tegen inbraak of ongewenste verbindingen.

Antivirussoftware installeren was nog nooit zo eenvoudig. Panda is licht, snel en compleet. Het product installeert snel, zonder gebruikers te storen.

 

Geniet van een nieuwe, moderne en intuïtieve gebruikerservaring die aansluit bij de nieuwste besturingssystemen en platforms. U hoeft geen expert te zijn om het te gebruiken, Panda Antivirus Pro 2015 doet alles zelf voor u: Installeer het en vergeet virussen en andere bedreigingen.

 

Download hier de proefversie. Wilt u een licentie aanschaffen, of heeft u problemen met de installatie, neem dan gerust contact met mij op.