Wat zijn de kosten

Voor wat betreft hosting biedt VisibleIT 3 verschillende pakketten aan.

Zo kan er worden gekozen voor alleen een registratie van uw domeinnaam (.NL). De kosten hiervan zijn € 10,- per jaar.

Wilt u ook gebruik kunnen maken van e-mail, dan kunt u kiezen voor een e-mailpakket. De kosten hiervan bedragen incl. domeinregistratie (.NL) € 20,- per jaar. U heeft dan de mogelijkheid tot het aanmaken van uw e-mailadressen welke vervolgens zijn te bereieken via webmail (http://uwdomeinnaam.nl/webmail) of via POP3 of IMAP. Kijk hieronder voor de configuratie opties.

 

Het standaard hosting pakket bedraagt € 37,50 per jaar. Hiervoor krijgt u de registratie van 1 domeinnaam (.NL), incl. het e-mailpakket voor uw e-mail en daarnaast de mogelijkheid om uw website te hosten.

 

Graag wil ik u het beheer uit handen nemen en adviseren over de verschillende pakketten. Wanneer u vragen heeft over uw configuratie van e-mail of extra adressen wilt, neem dan contact op en het wordt geregeld. Wilt u graag zelf de regie houden over uw pakketten, dan krijgt u van mij uw persoonlijke inlogcode voor het beheer in DirectAdmin. Hier heeft u de volledige vrijheid om alles zelf te regelen.

 

De kosten nog even op een rij:

 

  • Alleen domeinregistratie (.NL) € 10,- per jaar
  • Domeinregistratie en e-mail (.NL) € 20,- per jaar
  • Standaard hostingpakket (.NL) € 37,50 per jaar

 

Uiteraard kunt u ook uw .com, .org, of elk ander domein bij ons hosten. Prijzen hiervoor zijn op aanvraag.

Centrale & SSL-beveiligde mailserver

VisibleIT heeft voor alle klanten die hosting en/of een website hebben afgenomen, een centrale en SSL-beveiligde mailserver.
Deze mailserver is beveiligd met een Extended Validation SSL-certificaat en is voor alle webhosting en website klanten te gebruiken. VisibleIT raadt u aan om gebruik te maken van IMAP zodat uw e-mail bewaard blijft op de mailserver. U kunt dan op al uw computers, laptops, telefoons en tablets uw e-mails lezen, beantwoorden en synchroniseren.

Gebruik hiervoor de volgende gegevens:

 

IMAP server: mail.axc.nl
IMAP poort: 993

 

POP server: mail.axc.nl
POP poort: 995

 

SMTP server: mail.axc.nl
SMTP poort: 465
Autenticatie voor SMTP is vereist!

 

SSL: Aan!

 

Gebruikersnaam: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wachtwoord: het wachtwoord van uw e-mailadres