Je bent blij met je website! En nu?

Een mooie website verdient onderhoud. Het updaten en schoonhouden van je website is een lastige klus. Deze klus nemen wij je graag uit handen. Om te zorgen dat je website stabiel blijft draaien en niet wordt gehackt moet je CMS regelmatig worden geüpdate. Ook modules, componenten en plugins verdienen deze aandacht. Dagelijks wordt er een back-up van je website gemaakt, zodat, mocht er onverhoopt toch iets mis gaan, we je website binnen de kortste keren weer online hebben.

 

Deze service bieden wij aan voor de totaalprijs van € 225,- per jaar en geldt alleen voor de websites die nu draaien onder Joomla! versie 3.5.x*

 

Hiervoor krijgt u:

  • Officiële serverbeveiligingssoftware welke uw website nog beter beschermt.
  • Periodiek onderhoud aan uw website, zoals updates van Joomla!, modules, componenten en plugins.
  • Back-upservice, dagelijkse backup van uw e-mail (imap) en website.
  • Recovery van uw website wanneer dit nodig is.
  • Een strippenkaart voor 2 uur ondersteuning. Heeft u vragen over het beheer, aanpassingen of upgrade's? Dan heeft u jaarlijks recht op 2 uur ondersteuning in welke vorm ook.

* deze optie is uitsluitend af te nemen voor klanten met een VisibleIT website welke draait op Joomla! 3.5.x. Heeft u wel een website van VisibleIT maar draait deze nog niet op Joomla! 3.5.0 dan is een eenmalige upgrade noodzakelijk. Samen zullen wij kijken naar de mogelijkheden.

 

Mocht je geen interesse hebben in bovenstaande optie, dan is dat geen probleem. Wanneer er een calamiteit op je website optreedt, zullen we deze snel verhelpen, hier kunnen echter wel kosten voor in rekening worden gebracht.