Websites

Een website is meer dan een leuke pagina op het internet. Wie zich er een beetje in heeft verdiept, weet dat maar al te goed. Want hoe laat u op een treffende manier zien wat u doet? Wat is een veilige plek om uw domeinnaam vast te leggen? En hoe zit het met de vindbaarheid in Google?

Voordelige website

Ik ontwikkel complete websites. Vanuit mijn IT-achtergrond vind ik het leuk om me te verdiepen in de eindeloze mogelijkheden van het www. Wat ik leer, breng ik in de praktijk. Dit maakt dat ik op voordelige wijze uw website kan bouwen. Van een passende uitstraling tot een domeinnaam inclusief e-mailadressen; ik regel het allemaal.

Eigen plek op het www

Of u nu een nieuwe website nodig heeft of een bestaand exemplaar wilt laten omzetten naar een eenvoudig te beheren systeem, ik begeleid u stapsgewijs in de online wereld. En zorg ervoor dat uw bedrijf, stichting of vereniging een plek op het internet heeft om trots op te zijn.

 

U bepaalt zelf welke stappen u samen met mij zet.

Portfolio

Hieronder vind u een kleine keuze uit recent opgeleverde websites. Klik op de afbeelding om naar die site te gaan. Heeft u een technische vraag over de realisatie van zo'n website? Neem dan gerust contact met mij op.

 

IJzerloo resize 300 Loketcoach resize 300 Onderdijksrun resize 300
Joyce resize 300 PM5 resize 300 Contour resize 300
Arbopretentie resize 300 Muziek resize 300 Boeve resize 300
Outdoor resize 300 Bood resize 300 Bood resize 300